Van eenmalige klanten naar terugkerende klanten

downloads Sep 19, 2022
 

Adverteren, promoties, acties en kortingen, er lijkt geen einde aan te komen

Je moet natuurlijk elke periode een bepaalde omzet draaien om uit de kosten te komen en vervolgens nog wat extra omzet om ook geld te kunnen verdienen. Voor groei of gewoon om jezelf wat extra’s te geven.

Maar hoe creëer je nou rust en regelmaat in je omzet? Het is niet moeilijk, als je weet hoe!

 

Nieuwe klant krijgt 3 maanden gratis, 50% korting of…

Nieuwe klanten worden vaak gewonnen met ‘sterke’ acties als “3 maanden gratis” of “50% korting het eerste jaar”. De bedoeling is dan dat die mensen, die nieuwe klanten meerdere jaren klant, want dan ga je echt verdienen. Je hoeft geen moeite meer te doen en toch verdien je geld aan deze klant.

 

Het omslagpunt, het volgende niveau

Minder hard werken of minder noodzaak om hard te werken.. Vroeg of laat is iedereen wel eens op zoek naar een manier om minder hard te moeten werken om het noodzakelijke geld binnen te halen. Je hebt een minimal omzet nodig om alles te kunnen betalen, als je dat doet ben je vaak al blij. Maar wanneer komt nou dat punt dat je het echte geld gaat verdienen?

 

Wat je ook verkoopt, elke klant is geschikt om een terugkerende klant te worden

Terugkerende klanten zijn iets meer dan iemand die elke dag in je winkel komt. Een terugkerende klant kan ook iemand zijn die een abonnement bij je heeft afgenomen. Maar een terugkerende klant kan ook iemand zijn die 3x per jaar (op eigen initiatief) iets bij je komt kopen.

Maak van eenmalige klanten, loyale en trotste klanten. Klanten, gasten, afnemers die oprecht blij met jou zijn. Die mensen willen graag ook iets voor jou doen.

Of je nu iets simpels of ingewikkelds verkoopt, elke product is geschikt, je moet het wel willen zien natuurlijk. Als je op voorhand als roept “mijn product is niet geschikt” dan sta je al 1-0 achter.

 

Hoe maak ik van eenmalige klanten vaste klanten? 4 succesvolle manieren

Download 4 manieren om van eenmalige klanten vaste klanten te maken
In 1 pdf heb ik 4 super eenvoudige mogelijkheden gezet, ook al is de aankoop oud, van een tijdje terug.

  • Per e-mail
  • Per telefoon
  • Bezoeken
  • Ook zonder budget!

Gratis manieren om mensen aan je te binden maar natuurlijk ook een optie waar je iets unieks voor kunt doen om extra indruk te maken.

Download de 4 manieren naar echte vaste klanten hier >