De nieuwste problemen ontdek je tijdens
1-op-1 Coaching met Thimo

Elke dag dezelfde problemen kosten je onwijs veel energie en steeds meer lijkt alles een sleur te worden. Als je het mij vraagt wil je daarom ook nieuwe problemen, nieuwe uitdagingen en oneindig veel energie krijgen van alles waar je mee bezig bent in je leven.  

 
Coaching met Thimo
Coaching met Thimo

Wat is Coaching met Thimo 

1-op-1 coaching kan heel fijn zijn omdat er precies wordt gekeken naar jou of jullie situatie. Dit kan dus zowel voor jou als persoon zijn, maar het kan ook voor je bedrijf zijn of juist een combinatie van.

Tijdens de sessie van 90 minuten gaan we elkaar natuurlijk even kort leren kennen en daarna gaan we vooral kijken welke huidige problemen (frustraties) heb je en ben je zat. Vervolgens gaan we kijken naar wat jou graag zou willen bereiken en welke inzet dan wel aanpassingen daarvoor nodig zijn. 

Het is vaak niet moeilijk, als je weet hoe. Leren fietsen is ook heel ingewikkeld als je 2 jaar bent, maar als je een jaar of 4 bent dan lukt het met vallen en opstaan vanzelf wel.

Er is voldoende tijd voor je eigen inbreng tijdens de sessie. De sessie duurt 90 minuten, dit geeft ons voldoende tijd om he belangrijkste dingen tijdens de sessie te bespreken.

90 minuten Coaching met Thimo

90 minuten 

Alle tijd voor bespreken van elk vraagstuk. Een kleine uitloop is geen ramp!

Online of Fysieke Coaching met Thimo

Online of in het echt

Je bent altijd welkom in Soesterberg. Als dat niet lukt doen we de sessie online. 

Twijfel over Coaching met Thimo

Twijfel?

Bij twijfel niet doen. Bekijk dan mijn gratis content of volg een online training.

90 minuten Coaching met Thimo

Boek de sessie online en we spreken elkaar snel. 

Boek Coaching met Thimo

3 voordelen van coaching met Thimo

  1. Het grootste voordeel is vooral dat je precies gaat kijken naar jouw situatie. Iedereen is anders en daarom kan het zijn dat algemene informatie gewoon niet werkt voor jou.
  2. Niet alleen praten over je situatie kan fijn zijn, ook bepaalde inzichten krijgen of je ervaringen delen die je met anderen niet kan delen kan je soms alweer heel veel verder helpen.
  3. Succes is voor iedereen anders, voor de een is dat "geld" en voor de ander is dat "meer vrije tijd" bijvoorbeeld. Welk beeld je ook hebt bij "succes", ik begrijp je en vecht met je mee om dat te behalen.

Steeds dezelfde problemen geven mij onnodig veel stress en zorgen. Dat moest stoppen.

Ik heb mij jarenlang geërgerd aan de terugkerende problemen. Geen geld, geen leuke klanten, altijd maar aan het werk, geen tijd voor de echte leuke dingen in het leven. 

Het kan anders, je moet soms alleen even weten "hoe".

Boek je sessie: Coaching met Thimo