Meer over Thimo Sonius

Hier vertel ik wat meer over mijzelf. 

Als je een zware tijd doormaakt met je gezin, zou je dan overwegen om 1 van je gezinsleden weg te doen?

Niet? Waarom gebeurt dit dan wel bij organisaties en bedrijven?

15 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. 3 jaar later tegen alle verwachtingen in had ik het verkocht.

Hoe mooi of perfect je jezelf ook iets voorstelt, in de praktijk pakt het vaak anders uit. 

Het leven is niet vlekkeloos te plannen. 

Ik heb diverse bedrijven opgezet, van verhuur en catering tot software, reclame en zelfs een bezorgservice voor lokale winkels.

7 dagen per week werken, 16 uur per dag! 

Als de snelwegen nog leeg waren en iedereen lag te slapen, dan was ik alweer onderweg naar mijn werk.

Zelfs met een gezin thuis was ik altijd aan het werk. 

Een aanrijding & stomme pech

De aanrijding in 2016 van mijn vader op zijn fiets door een auto zette onze levens (even) op z'n kop. Je wordt weer even met beide voeten op aarde gezet. Hersenletsel en een lang revalidatietraject. Hij is er nog, maar de oude zal hij nooit meer worden. 

Zomer 2020 kreeg onze dochter van 6 maanden hersenvliesontsteking. Dit kan iedereen overkomen en is domme pech. Dagenlang in onzekerheid geleefd of ze het zou overleven. Gelukkig was ze sterk en is zij nog bij ons. Ook zij heeft hersenletsel hieraan overgehouden.

Aan beide gevallen worden we 24/7 herinnert, dat veel energie vraagt maar wat je onvoorwaardelijk en zonder twijfel geeft. Het leven gaat ook gewoon door.

Ooit op een dag bestaat niet. 

Dit is precies waar ik nu de aandacht op wil leggen. Je kan nog zoveel in en aan je bedrijf willen werken, maar als jij plots wegvalt, wat blijft er dan van je bedrijf over? Als ik later oud ben dan ga ik wel... Dit jaar lukt mij niet, maar volgende jaar dan... Deze maand komt mij slecht uit, volgende maand moet het lukken..

Maak een leven zoals jij wilt, niet zoals anderen willen. Beginnen is daarom ook belangrijker dan over het perfecte plaatje blijven praten en dromen.

Met de 360nz Formule help ik ondernemers en starters om hun eigen dromen en doelen waar te maken. Het is namelijk niet moeilijk, als je weet hoe. 

Meer over 360nz